Ακύρωση Παραγγελίας

Γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας από την ιστοσελίδας μας, με τηλεφωνική επικοινωνία ή με e-mail. Αν η ακύρωση γίνει αφού έχει ξεκινήσει η αποστολή, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού, ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Πολιτική επιστροφών

Στην περίπτωση των ψηφιακών βιβλίων (ebooks), τα οποία παραδίδονται μέσω e-mail κατά την ηλεκτρονική αγορά τους, δεν είναι εφικτό εκ μέρους της εταιρείας η επιστροφή των χρημάτων γιατί η αποστολή από μέρους της εταιρείας έχει ολοκληρωθεί και δεν είναι τεχνικά δυνατή η επιστροφή του προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται δεκτή οποιαδήποτε ακύρωση, αντικατάσταση ή επιστροφή του υλικού με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία και να είναι στην κατάσταση που βρισκόταν κατά την παραλαβή του.

Παραδίδοντάς το στην αρχική κατάσταση και συσκευασία ,αποστέλλετε το προϊόν με δικά σας έξοδα προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς στην διεύθυνση:

ΛΕΒΕΝΤΗ 5, 12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – AIOLOS COURIER

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-52-20-039

Ελαττωματικά προϊόντα

Πριν την αποστολή, εμείς στις ekdoseisdeka.gr  ελέγχουμε ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που εντοπίσετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, εσωκλείοντας το παραστατικό αγοράς. Μόλις το παραλάβουμε και με την προϋπόθεση ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο ή με άλλο, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που αντικαθίσταται επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τις ekdoseisdeka.gr.

Επικοινωνία

Δημητρακοπούλου 104Α’, Πειραιάς, ΤΚ 18546
+30 2106000771